dilluns, 17 de maig de 2010

Naica, els cristalls mes grans del mon.


Ja queden pocs dies per assistir a la conferencia de Naica, la cova dels cristalls (un tresor del planeta en les profunditats de Mèxic) que ens ofereix Sarawak, amb el patrocini de Ferrino i la presencia de l’eminent Giovanni Badino.

No cal dir que us la recomano vivament, la cova dels cristalls és una troballa excepcional, per la seva bellesa i per el interès que representa poder esbrinar com s’han format aquests gegantins cristalls de selenita. Tot i que ha estat àmpliament documentada per multitud revistes i vídeos, és un privilegi poder veure (i potser tocar) l’equip desenvolupat exprofessament per explorar la cavitat, i sobre tot, sentir en directe les explicacions d’un dels mes prestigiosos investigadors que l’han estudiada.

Per anar fent-hi boca un altre vídeo emès pel canal francès Arte:Trobareu més informacions, d’aquesta presentació gratuïta i per la que no cal reservar entrada en el bloc de Sarawak.

I tambè en posts anteriors en l'Espeleobloc:

15 de març de 2010: Videos de la geoda de Naica
25 de setembre de 2009 Cristalls gegants
16 de novembre de 2008 Les Coves de Naica
24 d'agost de 2008 Els cristalls de Naica
26 d'agost de 2007 Cristalls Gegants de Selenita

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.