dilluns, 17 de maig de 2010

La internet del futur

Procurant estar al dia de les noves solucions d’Internet m’he inscrit al BD Digital Congress, un dels esdeveniments de referència al país per conèixer ela avenços de la Societat Digital i els usos de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Enguany, el congrés està dedicat a la Internet del Futur, una de les línies de recerca considerades prioritàries per a la Comissió Europea, que afectarà al desenvolupament d’infraestructures intel•ligents, nous sistemes de transport i mobilitat i d’assistència sanitària entre d’altres.

Les sessions proposades en aquesta edició del congrés s’alineen amb aquesta estratègia, aprofundint de mà d’experts nacional i internacionals en temàtiques com ara les tecnologies aplicades al sector Salut, la Seguretat en entorns de Cloud Computing, l’eficiència energètica de les TIC i les ciutats intel•ligents entre d’altres,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.