L’admira’t espeleo-fotograf Antonio Danieli, un dels fundadors de l’equip fotogràfic internacional La Salle ens presenta tres fotos d’aquesta interesant cavitat conglomeratica que varem tenir l’oportunitat de visitar ja fa més de trenta anys.
En la darrera, i següent foto, ens apunta alguns detalls de la seva realització que considero força interessants:
- Per fotografiar en entorns tan complexos com son els pous és fonamental comptar amb gent preparada i capaç de controlar la il•luminació.
- Persones capaces d’endevinar on vol el fotògraf les llums.- Persones qualificades per comprendre les necessitats de la composició i disposades a proposar noves solucions.
- Persones pacients i entregades a un treball dur fent part de l’equip de realització que situa els llums en llocs gens casuals.
En aquest cas la part creativa fou recolzada per Michel i executada pels meus companys venecians, de San Marco, un grup ben unit i motivat. Gràcies amics.
En la foto hi han cinc persones involucrades. És va equipar un segon pou i una travessa lateral i es van distribuir sis flash. La imatge es va fer per 3D, és a dir amb la geometria més complicada de visuals.
Es va invertir una hora i mitja..., que el pobre Massimo va romandre penjat.
D’aquesta cavitat i del relleu conglomeratic del Montello teniu referències a l’espeleobloc en aquest dos articles.
http://espeleobloc.blogspot.com/2008/11/el-carst-conglomeratic-del-montello.html
http://espeleobloc.blogspot.com/2008/03/conglomerats-i-rascler.html
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.
Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.
Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.