dimarts, 16 de març del 2010

Practiques del “Espeleo Socorro Aragones” al B1





El 26.09.2009 és realitzà un simulacre d’espeleosocors consistent en extreure un ferit fictici des d’uns 1.500 de distància per la boca inferior del Sistema Badalona, la surgència de Os Bibers també coneguda com Fuentes de Escuain o B1.

La TVE Aragón va emetre aquesta noticia que us presentem en versió Youtube



D’aquesta pàctica el company rover és realitzà un reportatge ( 37 fotos i 6 vídeos ).


El podeu visualitzar a flickr clicant en el següent enllaç.

Les exploracions realitzades en aquesta zona de treball dels bons amics Grup d’Espeleologia de Badalona, amb els que hem tingut ocasió de col•laborar en repetides ocasions, han estat profusament documentats en la seva revista Cavernes.

Altres posts sobre el Sistema Badalona a l’espeleobloc:

Os Bibers amb un vídeo de 10 minuts del GEB (Realitzador Diego Ferrer, adaptació Josep Pitarque)

Sistema Badalona.



2 comentaris:

  1. Com a pràctica d'espeleosocors està bé. Encara que sembla una incongruència fer-ho en una cavitat on la direcció del Parc d'Ordesa ha prohibit el seu accés als espeleòlegs, llevat dels companys de Badalona que ho poden fer dins de l'àmbit de la campanya que realitzen cada any; Així com els components de l'espeleosocors aragonès que hi tenen carta blanca per accedir-hi. Als demés que ens bombin, o bé hem d'anar de pirates, cosa que acostuma a ser habitual quan els que ho haurien de solucionar miren cap a una altra banda.
    Francesc Rubinat

    ResponElimina
  2. dejate que al menos esta vez no somos los malos de la peli..., pero si el escuain cerrado como tantas otras y los coño permisos que no tienen lógica ninguna.

    ResponElimina

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.