dimecres, 17 de març del 2010

Anuari de la FEE any 2008


La Federación Española de Espeleologia ens acaba d’enviar en format pdf l’anuari del 2008, seguint amb el mateix format de l’any anterior.

Com tal anuari es tracta d’una recopilació, menys o mes reeixida, però interessant per diversos motius, entre els que cal destacar les adreces de correu i electròniques dels clubs i federacions de tot l’àmbit estatal, que ens han de permetre una via de comunicació directa.


Aquest document de 210 pàgines, permet múltiples comparacions entre les diverses anualitats; nombre de federats, clubs, activitats, etc. i es fa patent la diversitat de “filosofies” de les diverses federacions autonòmiques.

Potser la part més prescindible és la llista de cavitats, ja que la pròpia FEE manté en la seva pàgina un llistat que actualitza periòdicament. Només deuria conservar un interès històric per tal de veure el progrés de les exploracions, però en una visió superficial hem vist algunes errades que li resten fiabilitat (no apareix el Pozu de Cabeza Muxa de -939m i al sistema de la Gándara una errata tipografica li atribueix la barbaritat de 990.000 m!...).

Errades a part és un document prou interessant per tal d’oferir-vos-el a continuació en format Scribd:





1 comentari:

  1. El cabeza Muxa no apareix i La Torca del Jou de Cerredo -910 no existeix.

    No será que tenim amnesia? Guuuuaaaaaaaaaaauu

    ResponElimina

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.