dimarts, 11 d’octubre de 2016

Os Arnales (1)

El divendres 30.09.2016 aprofitant el viatge al Congrés d'Ainsa, seguint un suggeriment de l'amic Torra, vam visitar aquesta interessant cavitat. El grup era format per vuit companys: Dolors Boter, Lluïsa Cano, Teresa Hernàndez, Miquel Nebot, Toni Robert, Jordi Roca, Antoni Torra i "Víctor".

Antecedents

Situació i accés
Sortint d'Ainsa, anem en direcció Bielsa per la carretera A-138, pasem per Escalona, Hospital de Tella i ens desviem a l'esquerra cap a Tella i tot seguit Lamiana

Poc després d'aquesta localitat deixem els vehicles en la vorera esquerra d'un tram recte de la carretera i ens enfilem per la dreta per una pista costeruda només apta per 4x4. Anem seguint-la traçant unes suaus corbes, fins apropar-nos a una instal·lació o petita caseta, abans de la qual, agafem una sendera cap a l'esquerra que s'endinsa pel bosc. 

Veiem endavant i més amunt el Coro de Trasito el que en període de pluges ens diuen que forma una bonica cascada. El camí continua planejant en lleugera davallada fins situar-nos a la boca de la cavitat. Des del lloc on hem deixat els vehicles hi ha uns 20 minuts de marxa a peu. 
Vista de Lamiana
Coro de Trasito
inici de la sendera a l'esquerra
...segueix en l'apunt de demà...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.