dissabte, 5 de setembre del 2009

Immersions al Montgrí 05.09.09


Avui volíem explorar un parell de cavitats submergides que es van localitzar la campanya del 2008 entre la Punta del Romaní i la Punta Grossa però arribats a la Cala Mateua, el punt mes proper amb condicions favorables per accedir-hi des de terra, la tramuntana i les onades que provoca ens fan desistir de la idea.


En Josep proposa un pla alternatiu, ens dirigirem a la Cala Montgó, on ja va topografiar una petita cavitat amb el Ciril i va restar pendent una segona cavitat subaquàtica.




Efectivament les onades en aquest punt son menors i permet l'accés a l'aigua amb tot l'equipament de busseig.

Hilari, Krilin i Mireia topografien la “nova” cavitat durant uns 30 metres de recorregut que s'obre a uns -17. Queda pendent un petit ramal ascendent que per la turbidesa i manca de visibilitat restarà pendent per una propera ocasió.







El Josep, juntament amb el Xavi, la Mari i la Virginia, fan pràctiques del material i exploren el túnel petit que ja coneixem. El Subi fa snorkel tot seguint els bussejadors i, fins i tot baixa uns metres i respira aire de les botelles del Josep.

El Víctor i la Núria observem la complexa maniobra d'equipar-se i desequipar-se, fem alguna foto aguantant la solejada estoicament des de la platja.



La jornada finalitza en l'hotel restaurant de Can Miquel de cala Montgó on ens espera la Carme.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.