divendres, 10 d’abril de 2015

Disto X2

Novament Beat Heeb, ens presenta una actualització del seu sistema de Topografia Subterrània Sense Paper, convertint un mesurador laser Leica amb el nou model DistoX2


Vídeos
Aprofitem aquest apunt per complaure al lector que ens demana on pot trobar un manual d'iniciació a la topografia subterrània.

Sens dubte et recomanem els llibre d'Albert Martínez, en primer lloc l'obra en català editada per la Federació Catalana d'Espeleologia el 1983, on suposem que cal dirigir-se per obtenir un exemplar.
És una obra excel·lent que tot i el temps transcorregut des de la seva edició, resulta essencial pel seu plantejament didàctic i els cuidat gràfics que conté.
Posteriorment (1992) es feu una traducció al castellà publicada per la Federació Española de Espeleologia, probablement exhaurida, però en la pàgina web del propi Albert es pot descarregar en versió pdf.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.