dimecres, 11 de gener del 2012

Endins 35


Com el millor regal de reis, he rebut el darrer número d’Endins, la publicació d’espeleologia de la Federació Balear d’Espeleologia, i alhora monografia 17 de la Societat d’Història Natural de les Balears.

És tracta d’un extraordinari exemplar titulat El Carst, patrimoni natural de les Illes Balears, que constitueix una esplèndida posada al dia dels coneixements actuals sobre aquesta preuada riquesa natural.

Els seus editors, Francesc Gràcia, Joaquin Ginés, Guillem Xavier Pons, Antelm Ginard i Damià Vicens, ens ofereixen un bell volum, que sens dubte constituirà una obra de referència inexcusable, aplegant en vint-i-cinc articles, tot un ventall de col·laboracions dels especialistes illencs.

ISBN  0211.2515
368 pàgines
Novembre 2011

Logotip de les Jornades. Autor: Miquel Trias

Les grans cavitats

Després d’aquesta nota preliminar, en els propers dies, voldria referir-me amb més detall a algun dels articles que mes m’han interesat.


Recordeu que a la web del RACO  (Revistes Catalanes amb Accés Obert) es poden trobar els Endins anteriors en format pdf . http://www.raco.cat/index.php/Endins


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.