dissabte, 23 de juliol del 2011

Col•locació de les genolleres Warmbac


Darrerament dins d’una línia de la llista speleos.fr dedicada a les genolleres he trobat una idea tan senzilla com útil pels que utilitzem botes d'aigua i les genolleres de protecció fabricades per warmbac, model bàsic en neoprè recobert del durador warmtex.

Aquest dijous l’he posat en practica i us presento dues fotos per tal que veieu la seva utilització pràctica. 

Sempre havia trobat força incòmode la col•locació sobre la granota, calia subjetar la roba alhora que s’enfundava la genollera i readaptar la posició estirant el camal. I per treure-se-les sovint s’enroscaven fent una pilota.


La nova proposta consisteix en enfundar les generolleres dins la bota abans de posar-nos-les. Tot seguit calcar-nos i senzillament fer córrer les genolleres amunt situant-les en la posició correcta. Per treure-les el procés novament consisteix en lliscar les genolleres sobre la bota abans de descalçar-nos, i ja queden llestes per a la propera utilització.


Aquesta és una d’aquelles petites astúcies que ens ajuden a fer les coses més fàcilment.

2 comentaris:

  1. Ho possaré en pràctica. Moltes gràcies.

    ResponElimina
  2. Quan tens que recol-lectar fauna subterrania i ser.hi hores i hores agenollat a terra, aquestes genolleres o altres et lliuren de patir que les pedres es clavin en el genoll. Ara bé, aquest estri, quan estas dempeus es comode, pero si restas hores agenollat la cosa es complica: la genollera queda tota arrugada i es clava a la part posterior, i si la poses fluixa, cau. Al cap d´unes hores no saps que es pitjor, si les pedres o la genollera. Jo faig servir un model industrial que s´agafa, a la part posterior, amb dos betes del mateix material que la genollera amb velcro. Es lo menys dolent que he trobat.

    Floren.

    ResponElimina

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.