Cada cop és mes habitual que els amants de la fotògrafia i vídeo subterranis utilitzin els Light Emitting Diode (díode emissor de llum) com a font lumínica exclusiva en les seves creacions.
L’augment de la potència d’aquests frontals i la seva durada permeten un treball més còmode, tot i que amb resultats desiguals. Com es natural, potser ens cal encara un temps d’aprenentatge per arribar a dominar les noves opcions i treure’ls tot el seu rendiment.
Hola, crec que els leds ens han obert moltes possibilitats als que ens agrada filmar les nostres activitats.
ResponEliminaEn la filmació de cavitats al meu entendre i amb l'experiència que he tingut, si no tens una bona il•luminació les imatges apareixen amb molta degradació, si això ho ajuntes a que les càmeres digitals que ens atrevim a entrar habitualment són petites i tenen poca captació de llum el resultat fins ara era nefast.
Les opcions dels leds són infinites per a la filmació de cavitats, nosaltres aquests últims mesos hem adquirit llanternes com a complement dels duo de Petzl que donen la potència puntual necessària a cops i que s’agraeix per a la filmació, en concret son les Tk 11 de Fenix linternas i d’altres de similars, i com de moment quedem lluny de poder adquirir un Scurion la combinació resulta més que satisfactòria.
Aquestos dos vídeos els he filmat amb una Sanyo Xacti VH1 i amb el duo i la Tk 11, i pel moment puc dir que el resultat m’ha satisfet
MC 100 o Avenc de la Crisi:
http://www.vimeo.com/16224109
Cova del UF2:
http://www.vimeo.com/17337021
salutacions, i espero que el tema de la filmació de cavitats sigui origen de nous i educatius articles
Saba