dimecres, 15 de desembre del 2010

Concurs La Muntanya 2010


L’Agrupació Excursionista de Granollers convoca el VI concurs fotogràfic La Muntanya (2010), que ja fa tres anys presenta una categoria especifíca per Espeleologia en memòria del malograt Jordi Icart, dotada amb un premi de 500 euros i una placa de la FCE.



Cada participant podrà presentar un màxim de tres obres, per categoria, i podrà optar a un premi en cada una d’elles. Cada fotografia només podrà presentar-se en una categoria. Les fotografies han de ser inèdites i no han d’haver estat guardonades en altres concursos.

Les fotografies podran ser en color o en blanc i negre, i en tècnica lliure, amb una única mida de 20x30 cm, muntada sobre una cartolina negre de tamany 40x50 cm.








Les obres es podran lliurar a la secretaria de l’Agrupació Excursionista de Granollers, al carrer de Corró, 10, els dilluns i dimecres de 8 a 10 del vespre o trametre-les per correu certificat a:

Agrupació Excursionista de Granollers
Concurs Fotogràfic
Apartat de correus 207
08401 – Granollers
Telèfon d’informació: 938600147
Data límit de lliurament de les fotografies serà el dimecres dia 22 de desembre de 2010.


Obres premiades en la darrera edició corresponent al 2009:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.