dimecres, 3 de febrer del 2010

Torca Piedras Verdes

La torca Piedras Verdes, situada en el massís central dels Picos de Europa ( Los Urrieles) és un dels -1.000 del cantàbric. La topografia més recent li atorga un recorregut de 3.158 m i una fondària total de -1.187 m en la que s’inclouen els -22 metres bussejats del seu sifó terminal.

Es una de les cavitats explorades per un col•lectiu divers que publica les seves campanyes a través de l’interessant pàgina web del conegut Enrique OgandoZape”on es pot documentar l’avenç de les descobertes d’aquest excepcional sector Castil-Tortorios-Carnizoso-Urriello.
Avui us vull presentar les esplèndides fotos dels companys polacs, Kasia i Marcin en l’avenc de Piedras Verdes. Algunes de les seves imatges han estat publicades en portades de revistes, calendaris, premiades en diversos certàmens i reproduïdes en la web Speleo.pl don hem extret les següents fotos. No cal dir-ho d’una qualitat extraordinària, en un entorn vertical de notable dificultat.








1 comentari:

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.