dissabte, 22 d’agost del 2009

Igor Jelinic: Karlovac i Piagga Bella

El canal 33 està emeten City Folk un programa que té com a objectiu reflectir la diversitat de la societat europea contemporània (és una coproducció de: BTRC, Czech TV, HRT, NPS, RTP, RTS, RTV Slovenija, SVT, TRT, TVC, i de la Secció de Programes Interculturals de la UER).

Cada episodi retrata la vida de tres personatges d'una ciutat europea diferent. La setmana passada li va tocar el torn a la ciutat croata de Karlovac.


Un dels tres personatges que ens guien per la forma de vida de Karlovac és Igor Jelinic, espeleòleg de 44 anys. L'Igor va caure mentre explorava els sistema de Piagga Bella, als Alps italians, i es va trencar una cama.

El seu extraordinari rescat del 8 al 12 d’agost del 2007 fou objecte d’una interessant filmació en temps real a la pel·lícula “La lunga notte” va durar 93 hores i va requerir la col·laboració de 150 persones.

Com que no he trobat altre sistema de poder oferir-vos aquest fragment de la sèrie televisiva, us presento la grabació elemental que vaig fer dirigint la camara fotografica al televisor i después reduint el seu format per penjar-ho a la xarxa..




El DVD del rescat es pot aconseguir en aquesta adreça.

Trailer de “la Lunga Notte”




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.