dijous, 20 d’agost del 2009

Concert a la Grotta del Monte Cucco

Per tal d’atraure visitants a la cavitat i per iniciativa de l'Ajuntament de Costacciaro i la Comunitat Montana Umbria Nord en col·laboració amb la Universitat dels “Uomini Originari” i el Gubbio Estiu Festival s’ha organitzat el primer Concert a la sala subterrània de la Catedral dins la part turística de la cèlebre Grotta del Monte Cuco.



El sistema de Monte Cucco és ben conegut pels espeleòlegs italians. Una llarga història de reptes i descobriments han situat aquesta cavitat entre les majors cavitats del país amb 23.638 m de recorregut i 923 de desnivell.

Ritmes i música interpretats pel grup de l’Artica Live Project: Massimo Bartoletti (trompa), Michele Chiasserini (teclats), Umberto Ugoberti (acordió), Mauro businello (cello), amb la participació de Helge Sween (saxofon) i Jonathan Williams (corn, han donat la benvinguda als visitants al vestíbul de la sala.

Una cavitat més que es suma a la xarxa de concerts subterranis on l’acústica dels grans espais de sota terra juntament amb l’exotisme de l’ambient atrau als visitants desitjosos de “noves experiències”.

A continuació incrustem un video publicat al YouTube sobre aquesta cel·lebració.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.