dilluns, 15 de juny del 2009

Recordant l’Àlex


L’Àlex Batllori, dissabte passat, ha deixat la vida descendint un engorjat d’Osca.

Consternats per la noticia, hem recordant al company de tantes exploracions, l’amant de les grans verticals, amb ell varem compartir molts anys d’espeleologia on sempre va fer gala de la seva competència tècnica.

També amb ell descobrirem la joia de l’obertura de tants i tants barrancs, fins que aquesta activitat es convertí en la seva afició essencial. Entusiasme, competència, preparació, foren sempre les seves divises, que han deixat un important rastre de publicacions i ressenyes que constitueixen una molt notable contribució a la difusió dels millors descensos que anava descobrint.

La seva passió l’ha portat ha fondre el seu periple per la natura amb aquestes aigües que tant estimava.

Honorem la memòria de l'Àlex i alhora manifestem el nostre condol als seus familiars i amics.


PD Jordi de Valles:

"La cerimonia per a despedir-lo serà avui 15 a les 13:25 al Tanatori de Sancho d'Àvila (Barcelona)"

4 comentaris:

  1. Una enorme pérdida. Todos lo admirábamos.
    Ánimo a familiares y amigos.

    ResponElimina
  2. Siento muchisimo vuestra pérdida, mi más sentido pésame y muchos animos a familiares y amigos. como dice Elales, era digno de admiración.

    ResponElimina
  3. Desde Valencia, una forta abraçada per als amics i familiar d'Alex, perque ell, sempre estara present en este esport.

    ResponElimina
  4. Des de Valls, rebeu una fortíssima abraçada d'uns barranquers que, havent coincidint sols algun cop amb l'Àlex en algun engorjat, em vam tenir prou per adonar-nos de la seva vàlua, amabilitat, humildat (éssent, com és "el pare del barranquisme català")... La seva empremta als barrancs i entre nosaltres els barranquers és inesborrable.

    Marmitaño
    (Col·lectiu Natrix)

    EPD

    ResponElimina

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.