dilluns, 15 de juny del 2009

Endins núm. 32

L’Endins núm 32, revista editada per la Federació Balear d’Espeleologia s’està distribuint actualment i properament confiem que estigui disponible en format pdf en la pàgina de la FBE.
Com sempre, plena de continguts interessants, amb una gran varietat d’articles, geoespeleologia, exploració, biospeleologia, història, cavitats artificials, etc. amb una acurada presentació, riquesa de material gràfic i qualitat de continguts i a més a més majoritàriament escrita en la nostra llengua comuna.

En cada exemplar hi trobo una mina d’informacions i coneixements veritablement estimulants. La lectura atenta es veu recompensada per una reflexió enriquidora.

Tot seguit trobareu un índex dels continguts amb el seu resum i una il·lustració, que us donarà una primera idea que desitjo us empenyi a llegir l’obra complerta.
Necrològica d’aquest entranyable company del Grup Est de Mallorca.
Aquest article sobre l’espeleogènesi en el migjorn de Mallorca m’ha interessat especialment i permetreu que us el comenti més extensament en un proper post.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.