dimecres, 15 d’abril del 2009

De nou a Anglaterra

Aquest dies de vacances hem aprofitat per visitar de nou als nostres amics de Manchester i practicar una mica d'espele al parc natural de Yorkshire. Aquesta zona ens ofereix una gran quantitat de traveses i visites a les que predomina l'aigua be en forma de corrent o de sifons.

J
unt amb el Paul, he gaudit d'una travessa amb cuatre sifons que ens permetia unir tres cavitats.Entrem per Old Ing Cave, conectem amb Dismal Hill Cave i sortim per Birkwith Cave.



També he fet una inmersió a Joint Hole, aquesta vegada un llarg sifó on m'he familiaritzat amb el tipus d'espeleobusseig que es realitza a Anglaterra

Li he de donar les gràcies a Paul per prepara-me tot l'equip necessari per realitzar les inmersions. Era una sorpresa que em tenia preparada.

Núria i Helen van visitar Lower Long Churn Cave (en Alum Pot) sistema que te com a entrada principal un bonic pou de 80 metres per on es perd un riu, i Illusion Pot (en Dale Barn III) cavitat amb grans galeries actives. No podiem fer les activitats tots plegats, l'Ariadna ens ha acompanyat a totes les sortides. Però l'última visita va acabar siguent la seva primera cavitat...i això es mereix un article apart.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.