dimarts, 13 de gener del 2009

Sergio García-Dils

En el darrer número de la revista Muntanya és publica per Ferran Alexandri una interessant entrevista a l’espeleòleg sevillà Sergio García-Dils membre del Equip Internacional d’Exploracions Subterrànies Cavex-Team.

En Sergio ha estat guardonat amb les màximes distincions esportives per la seva important participació en les exploracions a la Krubera-Voronja.

A continuació us reprodueixo integralment l’article citat, extret de la versió pdf de la revista Muntanya, que la generositat del CEC posa a disposició de tothom:




Expedició Krubera-Voronya 2009

Les abundants nevades d’aquestes setmanes als relleus caucàsics estan provocant importants allaus a l’entorn del massís d’Arábika, i davant les expectatives de que aquesta situació és perllongarà durant un temps indeterminat, l’expedició hivernal actual ha quedat cancel·lada el 10.01.2009 i és projecta endarrerir la propera expedició al sector fins el proper mes de juliol.

Podeu trobar-hi més informació a la pàgina de l’expedició.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.