dissabte, 17 de novembre del 2007

10 Meravelles de Catalunya


El Periodico, està fent una enquesta per escollir “les icones més representatives del nostre territori”.

Finalitzada la 1ª fase de nominacions lliures dels lectores, d’entre les gairebé 400 candidatures presentades , el Consell d’Experts ha donat el vist-i-plau a la llista de les 100 finalistes.

Malauradament, com es diu popularment, no hi estan totes les que son, tot i que si que son totes les que estan. Hi trobem a faltar alguns punts valousos que han estat desclasificats com l’Abric Romaní, les Coves del Salitre , etc.

Ara en la 2ª fase, s’obre la votació final de les 10 meravelles de Catalunya, on els lector poden votar 1 meravella per cada una de les tres categories existents: edificis, natura, i art.

En l’agrupació Espais Naturals d’excepcional bellesa amb el número 082 hi ha la Cova Meravelles de Benifallet.

També hi trobareu paisatges càrstics excepcionals, el 069 la Muntanya de Sal de Cardona, el 067 l’Artiga de Lin amb els Uelhs deth Joeu, el 065 l'Estany de Banyoles i tants d’altres (Montserrat, Pedraforca, Illes Medes, Sant Miquel del Fai...)

En l’apartat d’Obres mestres de pintura i escultura, el 095 Pintures Rupestres de Cogul i el 100 Pintures Rupestres d’Ulldecona.


Voteu !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.