dimarts, 16 d’octubre del 2007

El Carst en Sal de Cardona


El cap de setmana del 27 i 28 d’octubre, és celebrarà a Cardona ( Bages ) la 18na Jornada Científica de la “Sociedad Española de Espeleología y Ciencias del Karst” centrada en el coneixement del carst salí del mon i especialment del cas català.

Per inscriure’s cal utilitzar el formulari de la pàgina de la SEDECK.

Els organitzadors de la trobada han programat una sèrie de ponències prou interessants, complementades amb observacions i visites comentades del Salí, la Bòfia Gran i Forat Micó, i l’entorn turístic del Parc de la Sal i galeries mineres.

Certament el gruix de l’organització i dels treballs que es presenten, responen als bons oficis d’en Ferran Cardona de l’Espeleo Club de Gràcia, que garanteixen un alt nivell de qualitat de les jornades.


Aprofitem l’ocasió per recomanar-vos vivament el llibre (128 pàgines) que amb el títol Sota la Sal de Cardona, d’en Ferran Cardona i Josep Viver, es publicà en desembre del 2002.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.