dimecres, 10 d’octubre del 2007

12 d’octubre

En aquesta data tan controvertida, commemoració de l’arribada de Cristòfol Colom a les “ameriques” l’any 1492, coincideix enguany amb l’inici d’un bonic “pont” de tres dies, que cal suposar que espeleòlegs “actius” dedicaran preferentment a les seves exploracions.

Però també, es projecten dues trobades, que tot i que reconeixem que no hi podrem participar, mereixen ser esmentades:

Subterrànea, la “Gran Fiesta de la Espeleología” que commemora els 25 anys de la creació de la “Federación Española de Espeleología”. A Pradena, Segovia.



Cotiella, 40 anys d’exploracions. A Plan (Osca). Organitzat per l’Espeleo Club l’Hospitalet, amb la col•laboració de l’Ajuntament de Plan i la Federació Catalana d’Espeleología.



Circ d'Armeña. Cotiella.

2 comentaris:

  1. Felicitaciones por el excelente Blog. Un espeleoSaludo, SR.

    ResponElimina
  2. Excelent espeleobloc, company.
    En relació a la història de les Campanyes de Cotiella, hem de dir que a l'UME de Gavà som els únics que no vam ser convidats ni mencionats, una llàstima tenint en conte que nosaltres també vem aportar durant dos anys noves descobertes i forces il·lusions per donar a conèixer aquesta preciosa zona d'Osca.
    En fí, és una mica ridicul què en un mon tant petit com els dels espeleolegs catalans, hi hagin sensures, secretismes i s'obstrueixin treballs interesants(estudi de la mnanca d'oxigen a les cavitats) per un afany de protagonisme d'alguns.

    ResponElimina

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.