dimarts, 18 d’octubre del 2016

Cueva 5 de Agosto (2)

...segueix de l'apunt d'ahir...
En aquest apunt us presentem el primer tram de la galeria, amb el sector de les lloses despreses, que cal superar estirats (aquí és on es va fer la primera desobstrucció), precisament en aquest punt és on el Pau havia de localitzar la possible fauna cavernícola...i tot satisfet trobà un parell d'escarabats...feina feta! Se'n tornà. Nosaltres anem seguint, el conducte és meandrifica i va guanyant alçada i en una derivació a l'esquerra veiem un sector de galeria amb les parets i sostres entapissats de nòduls de sílex (formació Baciero).
...segueix en l'apunt de demà...

1 comentari:

  1. Les referències a la fauna cavernícola han estat modificades del seu redactat original. Aquesta revisió correspon a una petició expressa d'en Pau Pérez, tot seguint recomanacions dels que consideren que cal evitar algun conflicte jurídic. Ara que està de plena vigència desobeir lleis injustes, especialment les que contradiuen el sentí comú, lamenten aquesta situació alhora que recordem els bons temps en que els entomòlegs oficials ens demanaven la col·laboració pel coneixement de la fauna subterrània. Gràcies a aquesta tasca de tots,cada dia tenim un millor coneixement d'aquest patrimoni faunístic.

    ResponElimina

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.