divendres, 22 de juny del 2012

Obsessió per l’avenc Montserrat Ubach




Aquest article, suggerit per l’amic Jordi Lloret, ha estat reproduït íntegrament de la pàgina web:



5 comentaris:

  1. Felicitats per la reproducció d'aquest document. Val la pena que s'aclareixin les coses i demostrin, una vegada més, que l'enveja es fica a dins de moltes persones.
    Els que fins ara no en teníem ni idea d'aquesta moguda del nom de l'avenc Montserrat Ubach, observem que aquesta "obsessió" i gelosia del grup Torremàs -i d'altra gent que els rodejava-, es va fer extensiva a altres cavitats.

    ResponElimina
  2. Desconeixia totalment aquesta història, sempre per a mi i en els tres clubs que he estat, l´hem anomenat Montserrat Ubach. Mentre ho llegia anava pensant en altres avencs que sense problemes portant el nom d´altres espeleòlegs,es clar, eren homes, i com tu molt bè ho has esmentat a la part final del teu article. Aquests fets acaven desalenten molt, ho sé, per això et deixo aquesta gran frase d´un altre gran persona i aprofito per felicitar.te per el teu article. "EL NOMBRE DELS QUI ENS ENVEGEN CONFIRMA LES NOSTRES CAPACITATS." (Oscar Wilde)

    ResponElimina
  3. Muy bien por este artículo, Montserrat. Desde luego no se como has podido aguantar tanto tiempo en explicar este asunto del avenc y poner las cosas en su sitio y dejar en evidencia a esos "señores" del G.E.S. que tanto se las dan de señorío y resulta que son una pandilla de envidiosos. Por suerte, no todos.

    M. Díaz
    Hospitalet

    ResponElimina
  4. ¡¡¡¡ VISCA LA MITOMANIA¡¡¡¡¡
    Captain Garfio

    ResponElimina
  5. Los Señores y Señoras del G.E.S y que tanto se las dan de señorío... si es que se las dan... es por que se las pueden dar y para esto solo debemos tirar un poquito de hemeroteca para darnos cuenta quienes son y a donde llegaron y mas quisiéramos muchos llegar a ser como esos Crakcs algún día y batir "records" de la manera que ellos lo hicieron. No me parece justo que por una "cagada" intencionada o no, se les quiera quemar en la hoguera después de todo lo que hicieron por y para catalunya en el ámbito espeleológico. Respeto Camaradas!! Respeto!

    A. Serrano

    ResponElimina

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.