dissabte, 11 de febrer del 2012

12 Simposi Internacional sobre Pseudocarst, Tui, Galícia.


Organitzat per la Comissió Pseudocarst de la UIS, Club Espeleolóxico Maúxo i l'Institut Universitari de Geologia "Isidro Parga Pondal", de la Universitat de A Corunya, el simposi se centrarà en l'exploració i la investigació de les coves no-càrstiques.

Aquest any porta l'eslògan, "Quants anys tenen els pseudocarsts: Datant coves i formes". Els principals temes: classificacions dels pseudocarsts, el desenvolupament i la datació de cavitats i els espeleotemes en el pseudocarst, i el valor científic i el patrimoni de pseudocarst.

Se celebra al poble de Tui, prop de la costa oest de Galícia, el simposi principal va des de 11 fins el 14 setembre 2012, amb el pre i el postsimposi inclouen excursions per visitar les coves marines i paleonivells relacionats en el Parc Nacional de les  Illes Atlàntiques, taffoni i les coves arqueològiques de granit situades al costat sud de la Ria de Vigo, i el granit, coves i abrics arqueològics a Castelo dóna Furna, Valença, Portugal.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.