dimecres, 6 de juliol del 2011

Trobada Europea de Espeleo Socors


Del 15 fins el 18 de setembre de 2011. s'organitzaran les cinquenes trobades European Cave Rescue Meeting a Starigrad Paklenica, Croàcia.

Enllaç a la pàgina dels organitzadors.


La trobada organitzada pel Servei de Rescat de Muntanya de Croàcia, i la Comissió Rescat en Cavitat.

L'objectiu d’aquestes reunions de rescat espeleològic europeu és el desenvolupament de la col.laboració, la interacció i l'intercanvi d'experiències i tècniques d'aplicació, de noves normes, pel que aquesta cinquena reunió se centrarà en la tècnica d'equips i maniobres de rescat.


A la primera part es presentaran els resultats coneguts de proves de l'equip, les tècniques i les maniobres realitzades pels diferents serveis de rescat i en una segona part es duran a terme les proves pràctiques.

Com be sabeu Croacia i el seu massis de Velebit és el paradís de les grans verticals:


En aquestes verticals a cel obert, son objecte d'aquest impressionants "salts base" que cada cop mes envaeixen l'espai natural de l'espeleologia.


Finalment inserim un vídeo de d'una similar trobada, que correspon als grups de rescat a muntanya en la seva reunió europea del 2010.

topograph media .


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.