divendres, 8 de juliol de 2011

Sostenibilitat mediambiental del carst


Del 26 al 29 de setembre del 2009, a Plitvice (Croàcia) és celebrà una reunió científica interdisciplinari sota el lema “Sustainability of the karst environement – Dinaric karst and other carst regions” de les que ja s’ha publicat les comunicacions presentades (185 pàgines), que integrament inserim en aquest post.L’objectiu d’aquesta conferencia internacional se centra en les teories i practiques que contribueixen al concepte de desenvolupament sostenible en les regions càrstiques amb especial èmfasi amb les experiències desenvolupades en el carst Dinaric.


L’intercanvi d’informació i resultats obtinguts en altres regions del mon contribueixen al coneixement d’aquest complex sistema i assajar les millors solucions.

En aquesta ocasió des de diferents perspectives, tant tècnica com biològica, s’aproximem als aspectes mediambientals que permeten la vida sostenible en el carst.Aquesta conferencia es desenvolupà en aquest fenomen natural extraordinari dels llacs de Plitvice a Croàcia, declarat patrimoni natural de la humanitat per la UNESCO.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.