dimecres, 23 de març de 2011

Sistema Sa Gleda – Camp des Pou (2)


Novament fem referència a aquest interessant sistema Cova de Sa Gleda-Camp des Pou (Manacor-Mallorca) per inserir l’esplèndid vídeo emes per IB3 el passat diumenge 13 de març.En el bloc Exploextrem d’en Miguel Angel Perelló i Miguel Vives del Grup Nord de Mallorca s'assenyala: "Ens agradaria puntualitzar que durant la narració no nomenin a Bernard Clamor, també membre del Grup Nord de Mallorca i que ha estat el espeleobussejador que més temps a dedicat a les exploracions d'aquesta cavitat."


Sens dubte aquest complex càrstic subaquàtic juntament amb Vallgornera és un dels més preuats tresors naturals mallorquins que la continuada tasca dels espeleòlegs van posant al descobert.

Esforç explorador i “esportiu”, i alhora treball d’investigació com queda ben patent en els dos articles que inserim publicats originalment en la prestigiosa publicació de la Federació Balear d’Espeleologia Endins.
311875

31-43-96


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.