dijous, 24 de març del 2011

Jamar, espeleo-revista


Confesso la meva ignorància de les llengües eslaves (entre d’altres coses), però no per axó deixo de valorar molt positivament la publicació de veritables revistes espeleològiques, que rebem per intercanvi, o bé per tractar-se de publicacions gratuïtes on-line. Avui iniciem una sèrie d’aquestes publicacions per Jamar, revista dels molt actius espeleòlegs eslovens.


Com be sabeu una part important d’Eslovenia s’emplaça amb la regió del carst, i entre les múltiples cavitats conegudes destaquen per les seves dimensions sis de més de 10.000m de recorregut, encapçalades pel Sistema de la Postojnska jama amb 20.570m i també té sis cavitat que superen els 1.000m de desnivell, figurant en el primer lloc al Cehi2 de -1.502m.

El format de visualització és l’ISSUU que permet avançar les pàgines amb una gestualitat que imita a la tradicional en revistes de paper. Us recomano que utilitzeu la funció zoom.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.