dimecres, 13 d’agost del 2008

Novetats en il·luminació

El ritme d'aparició de nous frontals d'il·luminació sembla no tenir aturador, els espeleòlegs cercant cada cop més potencia han anat fent bricolatge amb leds per eliminar el “contaminat” carbur, hi han desenvolupat productes veritablement adequats que ja donen més de 350 lumens.

Però, seguidament s'ha obert un mercat més poderós: el dels amants de les curses nocturnes, a peu, en bicicleta, etc., també els serveis d'emergència, treballs en llocs confinats, espais amb perill de deflagració, ... la quantitat i qualitat de productes és tal que cal assesorar-se per fer una elecció raonablement informada.

Aquí teniu una pàgina especialitzada en aquest tema.

Paral·lelament a l'augment de les prestacions lumíniques hi ha hagut un desenvolupament creixent de les capacitat de les bateries on s'esperen increments espectaculars.
I per les recarregables s'ha aconseguit eliminar l'efecte memòria i reduir notablement la descàrrega on hem passat de prop d'un 3% diari a un 15% anual!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.