dimarts, 7 de març de 2017

Arqueologia, Paleontologia i Medi Natural (Simposi 2014).

L’amic Miquel Nebot m’envia les conclusions del Simposi “arqueologia, paleontologia i medi natural” que fou organitzat pel Club Excursionista Pirenaic, Federació Catalana d'Espeleologia, i l'Associació d'Arqeòlegs de Catalunya el 17.05.2014

En el seu comunicat informa que en la pàgina web de la Federació Catalana d’Espeleologia ja s’ha publicat en format pdf, i si ho creiem convenient també podem fer-ne difusió en l’Espeleobloc.
  
Darrerament han estat presentades al Servei d’Arqueologia, Paleontologia i Patrimoni i al Servei de Fauna i Flora de la Generalitat de Catalunya, les Conclusions del Simposi “arqueologia, paleontologia i medi natural” celebrat el 17 de maig de 2014 i de la Taula Rodona realitzada en el decurs de la 1a.   Convenció Internacional d’Espeleologia a Barcelona,

En les trobades s’ha fet palès la necessitat de disposar d’uns protocols d’actuació de l’espeleòleg davant de la troballa o recerca de materials arqueològics, paleontològics i faunístics i en aquest tema hem començat a treballar des de la federació.
A mesura que es produeixin novetats en el desenvolupament de las gestions us anirem informant.
Aquest es el document presentat als diferents Departaments de la Generalitat de Catalunya.”  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.