dissabte, 14 de novembre del 2015

Mina gran de Can Palomeres 2.6

Les entranyes del ferro

A Vimeo podreu visualitzar un reportatge documental sobre els entorns naturals de les mines de Can Palomeres, situades a la població de Malgrat de Mar. Zona d'un alt interès biològic, històric i mediambiental.

"Les imatges aeries i submarines es van gravar amb una GoPro 4 en UHD en el mode de color flat protune. Per a la resta del vídeo es va utilitzar la Sony a7s i el Shogun. Les imatges interiors de les coves tenen aplicada la gama Cine4 en un espai de color Rec709 mentre que la resta està amb Slog2 i SGamut. Els dos timelapse es van fer amb una Canon 5d markII. 

Per a la postproducció s'ha treballat amb Resolve, FCPX per l'edició i After FX per estabilitzar i corretgir l'ull de peix de la GoPro.

Gràcies a totes les persones que han ajudat a fer possible aquest vídeo: espeleòlegs, submarinistes, patrons d'embarcació, pilots de drone i personal de l'ajuntament de Malgrat de Mar.
"
Descobreix els ratpenats. Galanthus

Descobreix els ratpenats. Galanthus

Vídeo-visita en quatre parts de charlie's film 








4 comentaris:

  1. En motiu de la conferència-coloqui que es va fer el desembre del 2000 a Malgrat, també es va realitzar un documental que posteriorment va ser adquirit i comercialitzat per l'ajuntament. Es pot veure a la següent adreça: https://www.youtube.com/watch?v=ZEyRSGW_ZqU&feature=gv

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Marc. Com que al YouTube té l'atribut d'ocult no l'hem pogut inserir en l'Espeleobloc. Realment és molt interessant i com tots els teus treballs amb una qualitat excel·lent, imatge, guió, etc. que sobresurten dels efectuats en l'època. Et trobem a faltar!

      Elimina
  2. Amb aquesta sèrie de reportatges hem trobat a faltar el llibre que va treure l'ajuntament de Malgrat juntament amb l'espeleoclub de Gràcia, sembla que no existeix i és molt estrany, ja que la topografia és pública, deu ser un petit oblit.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Anònim,
      No ens hem oblidat, abans al contrari en el primer apunt d'aquesta segona sèrie ja enllaçàvem amb el primer post on reproduíem el llibre complert. http://espeleobloc.blogspot.com.es/2012/01/mina-gran-de-can-palomeres.html
      Gràcies pel teu interés.

      Elimina

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.