dimarts, 3 de novembre del 2015

Climatologia d' Altamira


Avui ens plau presentar-vos una recent tesi doctoral (2014) d'Elena García Antón presentada a l'Universitat d'Alacant sobre la cèlebre cova d'Altamira, que es troba accessible a la xarxa.

L'estudi que presenta aquesta tesi forma part del treball d’investigació multidisciplinar dut a terme durant dues dècades a la cova d'Altamira per l'equip del MNCN-CSIC. Des de 1996 fins setembre de 2012 aquest equip d'investigació ha estat l'encarregat de dirigir l'estudi de la dinàmica ambiental de la cova especialment centrada en la conservació de l'art rupestre que alberga. Al llarg d’aquests anys, s'ha realitzat un estudi detallat de la dinàmica microambiental de la cavitat, a partir de l'aplicació de diferents disciplines relacionades amb aspectes biològics, geològics, físics i químics que configuren l'ecosistema càrstic.
Podeu descarregar-vos la tesi complerta en aquesta adreça: http://hdl.handle.net/10045/41400

En aquest apunt inserim només tres articles, que apareixen com annex, i crec que contextualitzen i resumeixen el treball realitzat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.