divendres, 27 de febrer del 2015

L’aigua que beurem 2015


La Società Speleologica Italiana convoca un concurs de vídeos sobre l'aigua càrstica. L'objectiu és fomentar la creació de productes audiovisuals breus, sintètics i eficaços comunicant el paper de l'espeleologia i dels exploradors en el coneixement i la protecció de les aigües del carst. Els treballs poden tractar molts aspectes dels aqüífers càrstics, la circulació i la presència d'aigua subterrània, les formes de vida, la investigació exploratòria, també poden tractar de la seva gestió i protecció. Els vídeos presentats al concurs han de ser dissenyats per a un públic de majoria no espeleòlegs, ser contemporani en la forma i en el ritme de la llengua, adequant-se a la seva visualització a la web o la televisió. Deuran estimular la curiositat, afavorir la difusió, contribuir al coneixement de l'espeleologia com una disciplina del coneixement. 


El concurs és una oportunitat per valoritzar el treball de documentació i reportatge dels que, per la passió o competència específica, s’ocupen de l'exploració, estudi i difusió de les aigües subterrànies.



Reglament de participació


Tot seguit inserim el primer premi del concurs Euroimages a Casola el 2010.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.