dilluns, 8 de juliol del 2013

Avenc del Marge del Moro (1)


El dijous 4.07.2013 nou companys vam visitar aquesta coneguda cavitat de Vallirana, (fou explorada per primer cop per Rafael Amat el 1924), erem: Dolors B., Jaume J., Jordi P., José H., Josep P., C., Ricard A.,  Toni R., Toni T., i “Víctor”.

Fins l’avenc Marcel es pot arribar amb vehicle, i el nostre objectiu d’aquest dijous queda tant a prop que fins i tot es va creure que podrien comunicar-se. El trobem a menys de 50 m a la seva esquerra (N10W). Cal seguir un corriol molt embrossat amb fites que ens condueixen a un petit cingle. Cal baixar uns 3 m per localitzar la boca a les coordenades UTM X411256, Y4578627 i alt. 525m.

Una petita galeria descendent ens condueix a la boca d’un pou de 18m. Aterrem a un replà que ens aboca a un pou cec de 6m que no cal baixar. Continuem fent un passamà i entrem a un pou esglaonat de 12m que ens condueix a la cota -35. En aquest punt és desenvolupen fortament condicionades per la fracturació unes saletes i també unes estretes galeries remuntants per on s’arriba a la cota màxima de -37 i un recorregut total de 112m.


... seguirà en el post de demà...

1 comentari:

  1. Hola amigos no se pueden juntar por que son dos fisuras paralelas.

    ResponElimina

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.