dissabte, 26 de gener del 2013

Un magatzem reomplert d’estalactites de gel

Durant nou dècades la companyia Fulton Market Cold Storage ha operat al districte Meatpacking de Chicago ocupant un edifici propietat de Sterling Bay amb un total de deu plantes d'emmagatzematge per congelació situades prop dels grans eixos ferroviaris.

L'estiu passat, l'empresa va decidir que era hora de començar de nou en un establiment singular en les afores de Chicago, de manera que l'edifici probablement sera venut a SRAM, un fabricant de components de  bicicleta que utilitzarà l'espai per la seva seu mundial.

Els arquitectes Hartshorne i Plunkard. van ser contractats per ajudar a convertir el gel incrustat en aquest espai en un edifici nou, i es van encarregar també de la descongelació d’aquesta monumental nevera.

Per sort al fotògraf Gary Robert se li va demanar de prendre algunes fotos i podem veure unes imatges de les formacions estalactítiques provocades per aquest gel-desgel artificial.  
http://www.garyrobertphotography.com/



També us presentem un vídeo de sequències del procés de descongelació.



1 comentari:

  1. Xulísisa la història amb les fotos. Son molt originals. Gràcies per aquests documents exclusius.

    ResponElimina

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.