divendres, 25 de gener de 2013

Expansió pliocènica i diversificació dels escarabats cavernícoles pirinencs

La nostra amiga Valeria Rizzo ens ha lliurat uns documents que formen part d’una presentació oral recentment realitzada al simposi de la SIBE 2012, que gustosament compartim amb els nostres lectors. En aquesta comunicació va difonent l’avançament dels treballs sobre la interessant filogenètica dels coleopters cavernícoles troglocharinus i de seves implicacions sobre les etapes d’implantació en el nostre territori amb el titol de: Early Pliocene Range Expansion of a Clade of Subterranean Pyrenean Beetles
"Los días 15 y 16 de diciembre 2012 se organizò en Ferrara  el Simposio anual de la Sociedad Italiana de Biologia Evolutiva.
El simposio tuvo lugar en la Universidad de Ferrara y en la Sala degli Stemmi del Castello degli Estensi
El Simposio se ha organizado en seis tematicas principales y para cada tema hubo una charla de un espeaker invitado y una presentaciòn de un jovern investigador seleccionado.
La bioespeleologa del SIE/C.E.Aliga de Barcelona Valeria Rizzo participò como "junior researcher" en la seccìon "Filogenias, especies y speciaciòn", presentando el trabajo sobre el famoso Troglocharinus, del que està analizando la filogenia y la biogeografia en su doctorado en el IBE de Barcelona bajo la direccìon del Doctor Ignacio Ribera y con la ayuda en el campo de los compañeros del SIE y GEB"

Imatges de la presentació extretes del ppt.

Gràcies Valeria i col·laboradors!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.