dilluns, 17 de setembre del 2012

Censada Nova (3)

Novament visitem aquesta cavitat amb l’objectiu inicial de continuar fent proves amb els invents del Pere Cantons, però finalment ni el Pere ni el Josep Pastor (els foto-creatius) no ens van poder acompanyar. Per tant a la colla d’aquest dijous13.09.2012 participarem els següents: Dolors Boter, José Hidalgo, Jordi Perera, Montse Roca, Juli Serrano, Jordi Trujillo i JM. Victòria.

Podríem haver fet la planta de la topo, però estem molt mal acostumats a la comoditat del DistoX (que ara utilitzen els companys osonencs per les campanyes a Vernera), de manera que, torna a quedar pendent per a una ocasió mes propicia.

Orfes dels “artistes” vam fer fotos “al nostre aire” i de ben segur que son força millorables. Les que presentem a continuació son una selecció de les més presentables. Nosaltres ens hem divertit fent-les, esperem que us vagin de gust!


Us recomanem que visiteu les anteriors notes a l’Espeleobloc on trobareu la informació essencial sobre aquesta interessant cavitat:

Voltant per les rodalies de la boca d’entrada a la Censada, vam localitzar algunes modestes depressions i fins i tot un petit cau que caldria eixamplar per tal de veure les possibilitats de comunicar-lo amb la cavitat. 
Coordenades  ED 50 31N
Censada Nova  X 379038, Y 4597590 alt.565m.
Cau sense nom X 379080, Y 4597619 alt.572m.



1 comentari:

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.