dijous, 23 d’agost del 2012

La Cala Encantada


Subscriure’s a una revista d’una temàtica d’investigació general sempre obre perspectives i amb cada número frueix-ho explorant altres camps del coneixement, però en aquesta ocasió a Mètode,  publiquen articles d’interès pels amants de les ciències de la terra i especialment pels captivats per les formes del carst.

Amb el subtítol de “Ciència i cultura al voltant de la cala mediterrània”, l’excel·lent revista de difusió de la investigació, Mètode, de la Universitat de València, en el seu número 74 (estiu 2012) dedica una mirada curiosa i reflexiva a la cala mediterrània des d’una vessant geogràfica, geològica i antropològica i també des d’un punt de vista literari i artístic. Aquesta heterogeneïtat de la cala mediterrània es reflecteix en els continguts del nou número de Mètode, que com bé assenyala el professor Jorge Hermosilla, és producte de l’interès pel coneixement i la pluralitat científica propis de la Universitat de València. 

Per als que estem “profundament” interessats pel desenvolupament del carst, destaquem el seu monogràfic, coordinat pel professor emèrit de Geografia Vicenç M. Rosselló, sobre l’anàlisi geomorfològica de les cales mediterrànies.
Per no perjudicar els interessos dels editors, trobareu en aquest post, només les primeres pàgines del tres articles mes pròpiament espeleològics.




Així pues, pels que no tingueu prou interès per afrontar la subscripció, podeu llegir-la en una bona biblioteca o adquirir-ne aquest exemplar (preu: 7 euros. http://puv.uv.es/index.php?cPath=32_11303).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.