dijous, 28 de juny del 2012

Sandro Sedran menció al Banff Mountain Festival

Novament ens plau presentar-vos una col•lecció d’imatges del nostre conegut i excel•lent fotògraf subterrani italià Sandro Sedran, que ha obtingut una menció especial d’enguany en el prestigiós Banff Mountain Festival.

Sempre es un plaer contemplar les seves creatives fotografies amb una estudiada il·luminació i un enquadrament ben calculat per magnificar alhora acció i paisatge subterrani.

Sandro va néixer a Venècia, Itàlia el 1967. Amb els anys la seva activitat principal ha estat el de documentar les coves del nord-est d'Itàlia, i aquest treball ha donat lloc a dos magnífics llibres guia (Speleo per tutti i Luci nel buio). Combinant la seva experiència espeleològica i el seu amor per la fotografia, va començar amb una càmera compacta i més recentment amb les càmeres reflex més sofisticades. Sandro té sort de tenir un grup unit d'amics - l' S-Team - que l'ajuda amb la col · locació de les llums i posant com a models per posar en relleu la magnitud i la grandesa del medi ambient subterrani.

Aquesta és la serie Llums en la foscor, mereixedora de la menció:

Pàgina web de l'S-Team: http://www.esse-team.blogspot.it/

Els llibres:

El Banff Mountain Festival


El primer premi del festival d’aquest 2012 ha estat per Neal Grundy amb la seva serie d’Escalada Nocturna.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.