dijous, 8 de març del 2012

Novetats al Forat de l'Or GEB 03.03.2012


Noves Exploracions del G.E.B al Forat de l'Or 
Aquest cap de setmana  passat (3 i 4 de Març 2012 ) vam tornar a anar al  Forat de l'Or, aquest cop a topografiar la galeria "Ferran Marquès" i la galeria "G.E.B. 2012" a banda d'aquestes feines en Joel va  connectar el sifó 1 amb el sifó 2, poguent demostrar que no es tracta d'un sifó diferent sinó, que son un sol sifó per amb diferents galeries que s'ajunten al cap d'uns metres, es per això que creiem que s'ha de corregir la nomenclatura de sifó 1,sifó 2 i sifó 3 per a sifó 1A,1B,1C, almenys aixi'ns quedara reflectit a la nostra topografía, cal dir que el sifó 1C encara no hem pogut connectar-lo.

Uns moments abans de iniciar l'immersió


Vídeo de la bombolla que surt a la topografia feta per Xavi Garza.


Vídeo arribant a la Galeria "Ferran Marquès"


La espera es fa mes curta si es fa en bones condicions
Aquí teniu un petit croquis:

Desprès de realitzar la connexió del sifó 1A amb el 1B, la cova va quedar força bruta i es per això que el diumenge ens vam desplaçar fins al sifó de la Font Mentidora dels Feixes per realitzar una revisió

Petit vídeo del tipus de percoració

De nou, vull agrair la col·laboració de: Laura Vera, Imma Mochón, Xavi Soler, Jose Amaya, Ferran Marquès, Felipe M Perez, i Jose Ll Moldes.

Joel ( G.E.B )

1 comentari:

  1. ¡Buen trabajo!hace pocos dias, nos sorprendiais con la continuación de esta superconocida cueva, y por lo que veo la exploración continua.
    No desfallezcais...

    Antón

    ResponElimina

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.