dimecres, 29 de febrer del 2012

Dos milers d'articles a l'Espeleobloc


Ja s'han editat dos mil articles a l'Espeleobloc!


El diumenge 27 de setembre de l'any 2009 es va editar l'article Article número 1.000, en commemoració d'aquesta gesta. Aquests dies queda doblada la quantitat. Ja en són 2000! Si això ja és una gesta, més ho és encara el que cada dia s'ha anat publicant com a mínim un article (i ja fa quasi cinc anys!). Això no està a les mans de tothom!

L'Espeleobloc va néixer el dilluns 16 d'abril de l'any 2007 amb l'article CHINA Beneath The Wall, en que incloïa un vídeo-reportatje anglès sobre una expedició espeleològica a la Xina.



El dia 20 d'octubre del 2009, 930 dies després, s'arriba a l'article nº 1.000, el que representa l'edició de més d'un article per dia, més exactament 1,07.

A finals de febrer d'aquest any 2012, 1780 dies després, s'arriba a l'article nº 2.000, el que representa l'edició de més d'un article per dia, més exactament 1,11.

Si comptem només el segon miler, durant els 850 dies, els articles editats per dia són 1,17, un 9,3 % més que durant el primers 1.000. La producció va a més!

Dels 2.000, uns 175 o bé han estat editats directament pels col.laboradors o suggerits/enviats al Víctor, que en aquest cas també els ha editat ell. En realitat tot això només representa el 8,7 del total. La resta se la treballa ell tot sol. Té una extraordinària capacitat de cercar noticies i informació per tot arreu!






Recordem-nos que l'any 2009 es va concedir a l'Espeleobloc el Premi Font i Sagué de divulgació 2008 de la Federació Catalana d'Espeleologia.

El nostre agraïment al company Josep Pastor per subministrar-nos les seves fotos.

Víctor: Rep el nostre reconeixement per les dues mil grans labors més teves.

5 comentaris:

  1. Les meves felicitacions per la gran tasca vers la divulgació de l'espeleologia que fa el Víctor amb la seva constància, treball i força de voluntat.

    Enric

    ResponElimina
  2. Això és una passada!! .....enhorabona a tots i especialment al Víctor!! No es pot dir una altra cosa que... Gràcies!!

    ResponElimina
  3. És de molt agrair aquesta tasca diaria de divulgació i difusió de l'espeleologia en general.
    Enhorabona i felicitacions!!!

    ResponElimina
  4. Felicitats per l'efemèride Victoria!
    Com diu més d'un, ets el prototip d'espeleòleg total. Espeleòleg renaixentista, que entèn de tot! Ara també espeleòleg-blogger: rara avis! Nomès et faltava aquest rècord d'exploració virtual i de permanència al ciberespai. L'exploració de la xarxa com la subterrània, és un esport de risc que requereix arrossegar feixugues megacàrregues de material mental. Sincerament, dubto que una persona sola pugui fer tot això. Víctor o Victoria? quin dels dos és el negre literari de l'espeleoblog?

    ResponElimina
  5. Benvinguts tots els comentaris, fins i tot aquests desmesuradament elogiosos. Existeix un Victòria que és el que consta en el DNI, transmutat pels amics en “Víctor” que és el que m’agrada més. Aquest darrer té uns autocompromisos fora mida, aconseguits pel contagi amb molts personatges singulars, que dintre de l’àmbit espeleològic he anat apreciant i potser en alguna mesura vampiritzant. Potser si tingués que assenyalar-ne només tres diria Mario Folch, Pere Cantons, Juan Carles Juderias, però d’haver-ne ni ha molts, moltíssims mes. Gracies a tots!

    ResponElimina

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.