dilluns, 23 de gener del 2012

Avenc de Sant Roc


El 19.01.2012 vam visitar aquesta coneguda cavitat de -30m a Begues, un grup d’onze espeleòlegs (Dolors, Jaume, José, Josep, Julià, Manel, Miquel, Pere, Ricard, Teresa i “Víctor”).

Els objectius generals d’aquestes activitats obertes dels dijous, consisteixen essencialment en aprofitar una sortida “espeleo” per passar-s'ho bé juntament amb companys (majoritàriament “veterans”) de diverses entitats, tot aprofitant per localitzar i posicionar amb GPS una o diverses cavitats, fer-hi un reportatge fotogràfic, i facilitar els interessos dels diversos participants, especialment la recerca biològica i paleontològica.


Coordenades UTM ED 50 X=409.725 Y=4.574.299 (GPS Miquel Nebot 08.07.2012)

L’avenc de Sant Roc segons el bonic dibuix publicat per en Rafael Amat el 1924

En aquesta ocasió a mes a més preteníem fer una petita seqüència fotogràfica que mostrés el procés de captura d’una aranya per orientar als que vulguin col·laborar amb el projecte Meta menardi 2012. També hem afegit dues imatges de la visita que el dia 25.02.11 van fer els amics Josu i Lluïsa.


Les aranyes del Sant Roc

 

En el post de demà us oferirem més informació sobre les aranyes i alhora presentarem la seqüència de recol·lecció.

10 comentaris:

  1. Es más bien una pregunta muy personal. Por lo que veo sois un grupo que saliis casi todos los Jueves, y de veteranos, o por lo menos juvilados. La pregunta es:
    ¿Como es que no he visto nunca a Felix Alabart en este grupo, será que no es su tipo de fotografía,o no es de vuestro club.?
    Podeis contestarme en este mismo sitio. ESPELEOBLOC.

    ResponElimina
  2. Yo hace tiempo queria hacer la misma pregunta.

    ResponElimina
  3. Personalmente conozco a felix hace muchisimos años, y quizas le hayan
    invitado en alguna ocasión, pero resulta que felix es socio Honorífico de tres clubs. A saber: Espeleo Club de Gracia.- Col-lectiu del Conflent Subterráni.- FLASH BLACK CORB, y además sale con JOSÉ Herrerìas, Lleva un Bloc Impresionante, esta con el asunto 3D. !! y le gustan muchos las nenas ¡¡ ¿ Le queda algo de tiempo libre ? Roman Soler.

    ResponElimina
  4. No hi ha cap restricció per qui vulgui afegir-se. Evidentment que el Félix no tant sols te les "portes" obertes sino que ens sentiriem honorats de la seva participació.
    Vist l'interés del tema, aquest proper dimecres li dedicaré uns post a l'Espeleobloc.
    Gràcies a tots els que dediqueu un temps a visitar-nos i encara més als que deixeu els vostres comentaris.

    ResponElimina
  5. Perfecto, que hay que hacer para apuntarse.

    ResponElimina
  6. O sea que es como el GEXXI pero para jubilados. Ninguna novedad.

    ResponElimina
  7. que preguntas mas tontas, porque no preguntais realmente lo que quereis saber y os dejais de rodeos estupidos...

    ResponElimina
  8. Quants d'aquests comentaris anonims son del mateix Felix Alabart?
    Si s'admeten apostes jo diria: ... Tots!

    ResponElimina
  9. Hola,
    Primerament moltes gracies per la informació i el post.
    Volia comentar que al comprobar les dades de localitzaciò UTM, el punt del GPS es diferent al del punt vermell que hi ha la imatge (que es on realment está l´avenc..). ¿Algu mes a detectat aixo? ..o potser m´estic equivocant al utilitzar les dades UTM?¿? ...en tot cas, gracies per tot. La vostra web es genial i la consultem sobint per estar al día de les noticies subterraneas. Salutacions!

    ResponElimina

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.