dimecres, 28 de desembre del 2011

Sembla increïble, però deu ser mentida.


Amb aquesta data tan procliu a l’humor permeteu-me que us mostri algunes imatges, sovint amb un alt component eròtic ¿?,  que podrien fer encara més atractiva l’espeleologia, però que malauradament son miratges que rarament coincideixen amb la realitat.


En els últims temps, en les sortides de dijous, han començat a aparèixer insòlites imatges en les fotografies, que per “pudor” hem mantingut en una difusió restringida. El primer en captar aquestes anomalies fou el Pere Cantons ja que detectà unes “fades” en les cavitats que ningú més veia.


Seguidament fou en Josep Pastor al que se li infiltraren escenes sorprenents. Bé, amb el consentiment dels dos fotògrafs citats, avui commemorant el gloriós 28 de desembre i confiant que serveix-hi per pujar-vos la “moral” en aquest temps de crisi, us oferim una selecció d’aquests fenòmens paranormals. Deixarem que sigueu vosaltres mateixos, amables lectors, els qui endevineu qui pot ser l'autor de cadascuna de tan sorprenents composicions.

Les primeres fades o quan veiem el que volem.

El que es però no tothom ho veu.

Les cambres màgiques?

Diferents perspectives o no tothom veu el mateix

Pintures rupestres de qualitat, cal saber veure

La que no es doblega


El veritable rostre dels autors.

Ja perdonareu per la innocentada que ha envaït el bloc de manera totalment voluntària. Visca la bufonada, encara que només sigui un cop l'any.


3 comentaris:

  1. Lo nostro Senyor li portara als inferns sr. Victor, feia temps que no veia tanta depravació dins de les coves, los homes sempre pensant en lo mateix...
    Pecador, pecador lo regne de los cels us sera vetat orbi et orbe.

    Santa Tecla (La Tortuosa)

    ResponElimina
  2. gamberrosssss !!!!!!!!!!!!

    ResponElimina

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.