dijous, 1 de desembre del 2011

Expo Aventura 2011 (2)


El 26.11 pel matí vam fer una visita a Expo Aventura (Fira de Sabadell) on la FCE hi col·laborava.

D’entrada, en el pavelló firal, el que no tant sols destacava sinó que ocupava l’espai central era una exposició de vehicles 4x4. La nostra federació disposava d’un dels espais laterals d’estands, on s’exposaven i venien publicacions i al seu costat una taula majoritàriament amb les nombroses edicions de Víctor Ferrer i un calendari erotico-espeleologic dels companys de Sabadell.


Les projeccions a doble pantalla ens presentaren tot un seguit de les activitats d’en Víctor Ferrer a l’entorn de la Mediterrània, amb especial atenció als mes recents treballs a la regió del Supramonte de Sardenya, mostrant-nos tant material de la seva producció com vídeos dels sards que no pogueren fer acte de presencia. Finalment en Manel Llenas ens presentà la situació actual de les campanyes al Sistema Caracol de Cantàbria.




Projecte Mediterrani


Associazione Speleologica Progetto Supramonte


Cova de la mina de Santa Barbara

Espeleo Club Sabadell - Sistema Caracol
.
Potser cal agrair l’esforç de la federació per participar en aquesta singular exposició d’aventura, i sens dubte reconeixer la especial dedicació d’en Víctor Ferrer veritable anima de l’encontre, o com a mínim de la mitja jornada de dissabte, que vam poder compartir.
Llàstima tant d’esforç per una dotzena d’espectadors.

Article anterior a l’Espeleobloc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.