dimarts, 18 d’octubre del 2011

XXII Jornades de la SEDECK. Burgos 2011 (2 de 6)


Entre la nombrosa documentació lliurada als participants vam rebre el darrer exemplar (núm 15) de Cubía, el sempre interessant butlletí del G.E. Edelweiss, que en aquesta ocasió es dedica monograficament a les XXII Jornades Científiques de la SEDECK.

La major part les ponències hi son reflectides i les trobareu desglossades en format Scribd després d’un parell d’imatges de la seva presentació. En el cas de les dues que no s’han publicat en aquest exemplar de Cubía, hem afegit un nombre major de captures de pantalla, que tot i que no tenen la qualitat desitjada, us aproximaran al contingut de l’exposició.

Programa

Benvinguda i presentació

L'estudi del carst de Burgos - Ana Isabel Ortega

El carst de Burgos - Francisco Ruiz


El carst d'Ojo Guareña - Miguel Ángel Martin


El carst d'Atapuerca - Ana Isabel Ortega



Atapuerca i l'evolució humana a Europa - José María Bermúdez

Dinar col·lectiu al Centro Gallego

El carst de Monte Santiago,...- Miguel Ángel Martín


El carst de los Montes de Valnera i del Somo - Francisco Ruiz


Assemblea general de la SEDECK

Sota la presidència de Ana Isabel Ortega i sots presidència de José Antonio Cuchi, és celebrà aquesta reunió preparatòria on es plantejaren diversos temes dels que caldrà prendre una decisió en l’assemblea “regular” del proper any. Cal destacar per la seva importància econòmica, una proposta de viabilitat per tal de decidir si en el futur, la revista de la SEDECK pot continuar editant-se en paper i amb una distribució tradicional, o cal prescindir-ne i publicar-la on-line.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.