dimarts, 4 d’octubre de 2011

Divertiment a Trebiciano.La Montserrat Ubach de celebració, descendeix al mític Abisso di Trebiciano i en Jordi Lloret la filma.

Aquest vídeo de prop de 13 minuts de durada, alhora que ens mostra la cèlebre cavitat, fa pales el bon humor dels espeleòlegs que troben tota classe de pretextos per “viatjar” sota terra, i en aquesta ocasió a més a més, descobrim i celebrem, tant les noves facetes de la Montserrat, com la qualitat de la presa de vídeo d’en Jordi.

Que us vagi de gust!

L’Abisso di Trebiciano, ubicat en el carst de Trieste, té 327 metres de fondària. Frederic Lindner el va explorar per primera vegada el 1841 i durant 68 anys va ser el rècord mundial de profunditat. Al fons circula el Timavo, un riu mític pels espeleòlegs d’Itàlia i Eslovènia.

Aquest vídeo està gravat durant la nostra baixada a l’avenc l’estiu del 2011. I per celebrar un aniversari espeleològic...te sorpresa.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.