diumenge, 17 d’abril de 2011

Conèixer el passat a través de la mar


Amb aquest títol, el Servei de Comunicació i Servei de Recursos Audiovisuals de la Universitat de les Illes Balears, ens ofereix en el seu interessant apartat de respostes un vídeo amb la següent sinopsi:


“El doctor Joan Fornós estudia el paleoclima, el clima del planeta en el passat, concretament, durant els darrers 300.000 anys. En col•laboració amb el grup bussejadors de la Federació Balear d'Espeleologia que encapçala en Xisco Gràcia, l'equip examina coves subaquàtiques i analitza les emprentes dels nivells de la mar representades pels espeleotemes, que són les formacions minerals de les coves.”Aquesta és una baula més de la tasca d’investigació i estudi que desenvolupen els admirats estudiosos del carst balear.

Podeu aprofundir en aquest servei en la web de la UIB en aquesta adreça.


En l’apartat academic destaquem el grup de recerca Karst, sedimentologia, geomorfologia litoral i geomorfologia fluvial.També a tall d’exemple us presentem el temari d’un dels cursos que desenvolupen:Agraïm a Miquel Angel Perelló que ens hagi suggerit la difussió del vídeo que inserim en aquest post.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.