dilluns, 26 de juliol del 2010

Celebrant els 70 anys


La bona amiga Rosa Gonzalez, sòcia veterana de la SIE des del 1961 ha decidit commemorar el seu 70è aniversari visitant una cavitat de més de 70 m de fondària.

Complerts els anys el 7 de juliol, el diumenge següent (11.07.2010) davallà l’avenc de Can Sadurní a Begues (el cap de setmana anterior va baixar com entrenament l'Avenc de Castellsapera ).

En aquesta visita comptà amb els consocis, en Joan Carles Juderias (Mora), l’Antoni Ferro (el seu marit), en Juli Serrano, la Montse Roca, juntament amb els amics Pepi i Francesc i la imprevista companyia de tres espeleòlegs argentins.
En aquest post us presentem un conjunt d’imatges obra d’en “Mora” i del “Ferro”.

 






Ens sumem a la celebració i felicitem a la Rosa per aquests anys tan ben portats i ens congratulem que mantingui ben viva la seva il•lusió espeleològica que l’impulsa, ja fa una cinquantena d’anys, a una continuada activitat d’exploració del món subterrani.

Per molts anys!

Article modificat a les 14:54

5 comentaris:

  1. Ep,aquí hi ha hagut un lapsus, que no va ser el Castellsapera, l'avenc era el Can Sadurní, al Castellsapera hi vam anar el diumenge anterior com aperitiu.
    Per molts anys Rosa.

    Francesc Rubinat

    ResponElimina
  2. Felicidades ROSA, yo ya tengo 80 años y ya se lo que es eso. Lo llevamos en la sangre.

    Fèlix Alabart.

    ResponElimina
  3. A molts espeleolegs ens agradaria poder cel.lebrar com tu els 70 d´aquesta manera tan ferma i envoltada de bons amics i companys.
    Moltes feliçitats.

    ResponElimina
  4. Gràcies Francesc, prenc nota del teu comentari i faig l'oportuna rectificació.

    "Víctor"

    ResponElimina
  5. Moltes Felicitats Rosa!

    Enric P.

    ResponElimina

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.