dilluns, 14 de juny del 2010

Caiguda lliure

Guillaume Nery i Julie Gautier ens ofereixen en Free Fall una interpretació única del seu salt base a Deans Blue Hole a les Bahames. El forat blau més profund del món amb 202 metres de fondària.

Deans Blue Hole no és només la ubicació insuperable per aquest concepte artístic de vídeo, és també el lloc on Guillaume, aconsegueix el record nacional francès amb els seus 115 m. de busseig de pulmó lliure en la modalitat de pes constant. Un documental increible...


Realment és una gesta impressionant i cal saber que les imatges d’aquest exquisit vídeo van ser filmades també enterament en apnea per la realitzadora Julie Gautier, ella mateixa plusmarquista en aquesta especialitat.


Palau 2010

Per a completar aquest post veieu una altre filmació impressionant d’Oceana Productions de 30 minuts de durada, dividida en cinc parts on Herbert Nitsh a Palau 2010 ens mostra les seves espectaculars immersions a pulmó lliure en aquestes cavitats i fondaries submarines de la micronèsia.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Us animem a fer observacions per explicar, il·lustrar, o criticar el contingut d'aquest article. Moltes gràcies per la vostre col·laboració.

Circumstancialment aquesta opció resta suspesa.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.